Blat de granit, care este grosimea recomandata blatului meu de granit?

Rocas Décor ofera o gama larga de granit de calitate.Livrarea rapida din stoc.Promotii placaje granit.

Blat de granit, care este grosimea recomandata blatului meu de granit?

Pe masura ce tendintele in designul de bucatarie si baie evolueaza, furnizorii de materiale trebuie sa isi adapteze oferta. Iar unul dintre subiectele fierbinti ale dezbaterilor actuale pe subiect este grosimea granitului. Standardul industriei de ani de zile era o placa de 2 cm.    Este ușor să găsiți o varietate mare de culori și dimensiuni la acea grosime.

Dar,  nu fondul este acela care caracterizeaza designul interior, ci stilul, iar aspectul mai luxos al plăcilor de 3 cm este foarte popular acum. Mai mult, designerii mai „vizionari” opteaza chiar pentru placi de granit mai robuste, de 4 cm grosime.

Confera blatului un efect mai impunator, incadrand mai evident culoarea pietrei in schema incaperii tale, creand un efect separator mai indraznet , care desparte ușile mobilierului vertical cu un strop de culoare.    Deci? Care dintre cele de mai sus este potrivit pentru tine?

Evident, asta depinde de prioritatile tale. Un blat din granit de grosime  2 cm este suficient de robust chiar si pentru  cei mai serioși bucătari. Dar în unele cazuri, granitul de 3 cm sau chiar mai gros, cuarțul sau marmura ar putea fi o alegere mai potrivită. Iată câteva considerente.

Blat bucatarie din granit !

In primul rand, designul.

Cand vine vorba de renovarea bucatariei si a baii, primul aspect luat in considerare este designul. Alegerea blaturilor din piatra naturala ocupa un loc special in acest context. Pornind de la rezultatele estetice și spațiale vizate, ne oferă cea mai mare libertate ca antreprenori pentru a sugera opțiuni care să optimizeze  impactul și bugetul.

Începeți cu elemente deja existente. De exemplu, este posibil să vă păstrați mobilierul existent.

Luați în considerare cromatica ambientala și elementele arhitecturale. Ați putea obtine o bucătărie superbă nouă, care va fi perfect incadrata in ambianta  casei dvs. dacă veti  utiliza un desen sau o redare digitală in vederea obținerii unei imagini clare despre cum vor arăta blaturile dvs. în spațiul dvs.

Grosimea blatului ar putea parea un detaliu , dar încercarea mai multor grosimi în imaginea de proiectare  poate dovedi contrariul. Dacă impactul este suficient de puternic, cheltuiala suplimentara se justifica deplin.

Blat de bucatarie si baie din granit.Rezistent si elegant !

Luați în considerare costul, dar tineti cont ca bugetul aproape întotdeauna eclipsează designul.

Acestea fiind spuse, există întotdeauna opțiuni care pot ajuta la îndeplinirea așteptărilor de proiectare, menținând totodată costurile reduse. Dacă aveți o bucătărie mare, există modalități de a încorpora plăci mai groase, fără a arunca bugetul in aer. Pentru a calcula acest lucru, va trebui să desenați blaturile cu câteva informații cheie.

Începeți cu materialul pătrat sau dreptunghiular al suprafetelor dvs. de blat. De asemenea, este necesar  să notați orice suprafete adiacente, cum ar fi insule sau topuri de bare.

Notează orice decupaje sau tăieturi care trebuie făcute. Aceasta include capetele care au nevoie de finisare și chiuvetele, blaturile de gătit etc.

Marcați imbinarile pe schita dvs. Este posibil să nu puteți determina acest lucru până când nu alegeți granitul  și nu știți cât de mari sunt plăcile din care se confectioneaza blatul. Consultați-vă cu montatorul dacă nu sunteți sigur unde se impun imbinari.

Noi, in calitate de furnizori  de piatra vă putem oferi o idee obiectiva despre costurile  granitului, pe baza acestor informații. Va vom oferi online o estimare în avans pentru a vă ajuta să planificați costurile proiectului dvs. cât mai corect posibil.

blat din granit

Verifică disponibilitatea

Dacă optati pentru un aspect mai robust, conferit  de un granit mai gros, este posibil să aveți mai puține opțiuni în ceea ce privește culoarea și stilul. Atunci când se lucreaza cu piatră naturală, obținerea unor bucăți mari de piatră intactă, cu suprafață curată, este o provocare, cu cât este mai groasă, cu atât este mai dificil de gasit.

Fii deschis la alte culori și modele. Reveniți la designul estetic original și vedeți dacă există suprafete care pot fi adaptate. Aceasta nu este doar o modalitate bună de a

obține grosimea dorită, dar de multe ori poate economisi bani.

Adresati intrebari. Doar pentru că furnizorul are piatra azi pe stoc, nu înseamnă si că exista o sursă inepuizabilă. Online vă vom comunica exact ce putem oferi și când trebuie să decideți.

Este posibil ca o anumită piatră să fie disponibilă în mai multe variante  de  grosime, acest lucru oferindu-va posibilitatea sa va jucati, creand astfel  suprafețe  si efecte spectaculoase, dar mai multe despre acestea mai târziu.

După ce știți că piatra este disponibilă, achizitionati-o cât mai curând posibil. Chiar dacă modelul dorit este  pe cale sa se epuizeze, dacă îl poți rezerva, ești mai asigurat. Caracteristicile  pietrei naturale confera modelelor unicitate. Mereu.Odata ce un model se epuizeaza, nu exista nici o garantie ca ulterior vei putea obtine unul similar. Obținerea exact a ceea ce doriți poate face o mare diferență în satisfacția proiectului la finalizare.

Blat de bucatarie si baie din granit.Rezistent si elegant !

Modalitati de a obține aspectul dorit

Știm senzația de a-ti dori neaparat ceva anume. Înțelegem. Ne place să oferim clienților exact ceea ce-si doresc, dar uneori optimizarea bugetului înseamnă a face compromisuri sau a lua în considerare alte opțiuni. Dacă vizati aspectul mai robust  a blaturilor mai groase, există mai multe modalități de a le obține, fără a va goli buzunarele in mod exagerat.

Alte suprafețe, cum ar fi cuarțul și compozitul, sunt disponibile într-o varietate de grosimi, iar costul este adesea mai mic. Nu le ignorati înainte de a arunca o privire, avem o mare varietate de culori, modele și stiluri în toate opțiunile posibile de blat.

Puteți utiliza piese mai groase pe suprafețele caracteristice, cum ar fi blaturile de bare și blaturile insulei, în timp ce utilizați material grosime standard pe cea mai mare parte a spațiului de blat. Acest lucru vă permite să creați efectul dorit, lăsând totodată mai mult spațiu în bugetul dvs.

În unele cazuri, o margine poate fi executata din mai multe straturi de piatră (asa zisa fusta a blatului, partea de grosime care este aparenta). Ai nevoie de un montator priceput pentru a castiga meciul și pentru a se asigura că imbinarile nu sunt foarte vizibile, ceea ce poate strica întregul efect.

Cel mai bun  sfat pentru proprietarii de case care  experimenteaza  modernizarea   bucătăriei și a băii este acela de a rămâne deschisi. Profesioniștii de la Rocas Decor sunt aici pentru a vă ajuta să obtineți casa visurilor dvs., la un preț pe care vi-l puteti permite. Păstrând o minte deschisă și dornica să exploreze mai întâi ,când vine vorba de opțiuni, puteti fi surprinsi  de ceea ce puteti găsi.

La final, îmbunătățirea locuinței este o chestiune de echilibru. Determină mai întâi prioritățile, apoi filtrează-le prin ideile de proiectare și resursele disponibile. Nu faceți compromisuri de dragul compromisului. Dacă lucrați cu un furnizor excelent, acesta detine toate resursele ,  și nu va fi mulțumit până nu veți fi la fel si dvoastra.

mai multe articole !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.