Adeziv pentru granit

Adeziv pentru granit MAPEI de calitate. Placarile cu piatra naturala sunt extrem de populare atat la  interioar cat si la exterior. Deoarece exista in mai multe tipuri, fiecare creand o atmosfera speciala zonei sau spatiului. Cu toate acestea, piatra naturala nu este cel mai ușor material cu care să lucrați. La așezarea plăcilor, este necesar un adeziv special. Există o mulțime de adezivi pentru plăci de marmura, granit sau travertin, dar nu orice tip de piatră necesită același adeziv.

Adezivul pentru granit joacă un rol esențial în asigurarea durabilității și stabilității montajului pietrelor naturale, inclusiv a granitului. Indiferent dacă este folosit pentru proiecte rezidențiale sau comerciale, alegerea corectă a adezivului este crucială.

De ce să Aveți Încredere în Adezivul Nostru Mapei :

  1. Aderență Puternică: Adezivul nostru oferă o aderență excelentă, astfel încât plăcile de granit se fixează ferm și sigur pe suprafață.
  2. Rezistență la Apă: Formularea noastră rezistentă la apă previne pătrunderea umidității sub plăci, menținându-le stabile și sigure pe termen lung.
  3. Ușor de Utilizat: Adezivul este ușor de aplicat, permițând o instalare rapidă și eficientă.
  4. Durabilitate: Produsul nostru contribuie la prelungirea duratei de viață a placelor de granit, rezistând condițiilor meteorologice dificile.

Adezivul potrivit pentru placajele din piatră naturală vă asigură că montarea este ireproșabilă și garantează o aplicare mai rapidă și mai ușoară. Cu toate acestea, alegerea greșită a unui adeziv poate duce la eșec. Prin afectarea proprietăților fizice sau vizuale ale plăcilor de granit exterior, treptelor si glafurilor de marmura si travertin. Prin urmare, este crucial să alegeți cel mai bun adeziv posibil pentru tipul specific de piatră decorativa. Adeziv pentru piatra naturala profesional flexibil de exterior Mapei.

Gama noastra de adeziv pentru granit de la Mapei, ofera o calitate superioara si o rezistenta ridicata placarilor cu piatra naturala. Va punem la dispozitie adezivi speciali cu propietati de deformabilitate ridicata pentru lipirea placilor de granit si marmura de dimensiuni medii si mari. Adezivi albi speciali pentru placari cu marmura alba, travertin si calcar.

Cere oferta !!!

 

Adeziv granit

 

Adesilex P9 Gri la 25 kg

adeziv pentru granit

 

Keraflex extra Gri  la 25 kg

adeziv granit

 

Kerabond T-R Gri si Alb la 25 kg