Blat din granit

BLAT DIN GRANIT

Blat din granit este alegerea perfectă pentru a adăuga eleganță, durabilitate și valoare unei bucătării sau băi. Granitul este un material natural cunoscut pentru frumusețea sa distinctivă și rezistența extraordinară. Iată de ce un blat din granit este o alegere excelentă pentru spațiul dvs.:

Eleganță și Refined: Granitul oferă o frumusețe naturală și un aspect rafinat care transformă orice bucătărie sau baie într-un spațiu elegant. Cu o varietate de culori și modele disponibile, puteți alege un granit care se potrivește perfect cu designul interior.

Durabilitate Exceptională: Granitul este un material durabil și rezistent la zgârieturi, căldură și uzură generală. Aceasta înseamnă că blatul dvs. din granit va arăta bine și va rezista în timp, fără a se deteriora.

Ușurință de Întreținere: Un blat din granit este ușor de curățat și întreținut. Puteți șterge orice pete cu ușurință și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea sa.

Versatilitate și Personalizare: Granitul poate fi tăiat și prelucrat în diverse forme și dimensiuni, ceea ce vă permite să personalizați complet aspectul blatului dvs. Puteți alege finisaje, margini și forme pentru a se potrivi exact cu gusturile și nevoile dvs.

Valoare Adăugată la Proprietate: Adăugarea unui blat din granit la bucătăria sau baia dvs. poate crește valoarea proprietății. Este o investiție inteligentă care va aduce beneficii pe termen lung.

Rezistență la Căldură: Granitul poate rezista la temperaturi ridicate, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în bucătărie, în special în jurul aragazului sau cuptorului.

Indiferent dacă doriți un blat de bucătărie elegant și practic sau un blat de baie care să strălucească, un blat din granit oferă tot ce aveți nevoie. Noi vă oferim o gamă largă de opțiuni de granit, finisaje și servicii de prelucrare de cea mai bună calitate pentru a vă ajuta să creați exact ceea ce vă doriți. Alegeți un blat din granit și transformați spațiul dvs. într-un loc deosebit.

BLAT DIN GRANIT

Popularitatea pardoselilor de granit a crescut semniticativ  și la proiectele rezidentiale.  Este o alegere perfecta pentru amenajari interioare la bucatarie, living,bucatarie si baie. La exterior se placeaza la soclu casei, fatada, gard, terase si alei pietonale si auto. Pentru trotoare si parcari oferim dale, pavaje, pavele, borduri si piatra cubica.
Oferim solutia completa si prelucram  montam   la dimensiunile clientului pervaze, blat de bucatarie si insula din granit quartz, contrablat, trepte si contratrepte , glafuri interior si exterior la ferestre casei. Termen de executie pentru piese personalizate este de cateva zie. Pentru protectie de piatra este recomandat impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

Te asteptam astăzi la unul dintre showroom-uri noastre. Lasă-ne să te ajutăm să transformi casa visului tău în realitate!

oferta personalizata !

BLAT GRANIT
La noi gasesti consultanta gratuita si specializata alaturi de solutii technice pentru proiectul tau. Poti alegerea granitul care ti place din gama noastra nelimitata de modele din piatra naturala online. Pe langa granit mai avem permanent pe stoc ardezieandezit fiamat si mat de exterior, compozit quartz,  marmura, piatra Onix, travertin. Va facem oferta personalizata pentru proiectul care aveti. Preț mic pentru granit de vanzare in Romania de la producator. Promotii la placaje tot anu la departament outlet de piatra naturala decorativa !

Depozit de granit cu livrare in Romania si Ungaria :

Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Simeria, Beclean,  Bistrita.  Brasov,  Bucuresti,  Budapesten, Buzias, Corbeanca, Carei,  Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Otopeni, Cluj, Cluj Napoca, Constanta,  Dej,  Hunedoara.   Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Hunedoara. Iasi, Otopeni, Lugoj,  Medias, Nasaud,  Negresti-Oas, Gilau, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Ploiesti,  Satu Mare,  Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu,  Sighisoara, Sinaia,  Suceava, Targoviste. Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.